Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: 21 April 2021

 

Kun otat meihin yhteyttä Krusman Groupissa sähköpostitse, puhelimitse, henkilökohtaisesti tai siirtymällä verkkosivustollemme, jaat kanssamme ja luotat meille tietosi. Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi ja oikeutta yksityisyyteen. Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on antaa selitys henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä, sekä tiedot siitä, miten voit tarkastella, päivittää, hallita ja poistaa tietojasi.

 

Mitä tietoja keräämme?

Kun otat meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, henkilökohtaisesti tai pääsemällä verkkosivustollemme, saatamme pyytää sinua antamaan meille yhteystietoja, mukaan lukien muun muassa etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, yrityksen nimi, yrityksen osoite ja käyttötiedot. Käyttötiedot kerätään automaattisesti verkkosivustoamme käytettäessä, ne voivat sisältää, tietoja, kuten laitteen Internet-protokollan, selaintyypin, selainversion, vierailulla käytetyt palvelun sivut, vierailun päivämäärän, kellonajan ja keston sekä muut diagnostiikkatiedot.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä, ja voit lukea siitä lisää osoitteessa: https://krusman.se/cookies/

Verkkosivustomme käyttää Google Analyticsia paremmin ymmärtääksemme  verkkosivustomme käyttöä ja käyttäjien käyttäytymistä sivustomme parantamiseksi. Voit lukea lisää siitä, miten Google käyttää tietojasi täältä: https://policies.google.com/technologies/partner-sites

 

Miksi keräämme tietojasi ja miten käytämme niitä?

Keräämme tietojasi esimerkiksi palvelujen tarjoamiseksi ja ylläpitämiseksi, pyyntöjen hallitsemiseksi, sinuun liittyvien tuotteiden ja palvelujen suhteen, joista olet ilmaissut kiinnostuksesi, tunnistamaan käyttötrendit ja vastaavat.

Voimme tarvittaessa jakaa tietojasi muiden Krusman-konserniin kuuluvien yritysten kanssa edustajien / jakelijoiden / IT-tarjoajien ja sellaisten yritysten kanssa, jotka ovat välttämättömiä, jotta voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme sinulle. Tämä jakaminen on rajoitettu vain auttamaan meitä omassa toiminnassamme. Toteutamme kohtuudella vaaditut toimet varmistaaksemme henkilötietojesi yksityisyyden ja turvallisuuden sekä niiden laillisen käsittelyn.

Toisinaan meidän on siirrettävä henkilötietosi muiden yritysten kanssa Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Näitä ovat edustajat / jakelijat / IT-tarjoajat ja tällaiset yritykset, jotka ovat välttämättömiä, jotta voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme sinulle. Teemme tämän, jos asianmukaiset turvatoimet ovat käytössä henkilötietojesi suojaamiseksi ETA: n sisäisten suojavaatimusten mukaisesti.

Kuinka käsittelemme keräämiämme tietoja verkkosivustollamme olevan ”yhteydenottolomakkeen” kautta?

Tarvitsemme henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja vastata pyyntöösi. Tietojasi käsittelevät Krusman Hätäsuihkujen työntekijät tapauskohtaisesti. Tietoja ei paljasteta kolmansille osapuolille. Voit itse valita haluatko antaa meille nämä tiedot. Henkilötietojasi ei säilytetä kauemmin kuin on tarpeen pyyntösi käsittelemiseksi, mikä tarkoittaa että poistamme jatkuvasti lomakkeita tietokannasta. Älä kirjoita henkilökohtaisia ​​tietoja viestiruutuun.

 

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa määritettyyn tarkoitukseen, ellei laki vaadi tai salli pidempää säilytysaikaa.

 

Muutokset tähän käytäntöön

Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain. Voit tarkistaa, onko tietosuojakäytäntö muuttunut, tarkistamalla yllä näkyvän päivityspäivämäärän. Odotamme, että suurin osa tällaisista muutoksista on vähäisiä, mutta voi olla myös merkittävämpiä muutoksia. Aina kun on tarkoituksenmukaista, ilmoitamme sinulle tällaisista muutoksista sähköpostitse.

 

Kuinka voit tarkastella, päivittää ja poistaa tietojasi?

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä tietojesi osalta tai sinulla on tätä tietosuojakäytäntöä koskevia kysymyksiä, voit kirjoittaa meille osoitteeseen:

Sähköposti: data@krusman.se

Puhelin: +46 21-14 92 00

Osoite: Transformatorgatan 1, 721 37 Västerås

»

Asennus

1. Oikea sijoitus

2. Vesimäärä

3. Lämpötilasäädetty vesi

4. Turvallisuus paineenlaskun sattuessa

5. Alennettu paine

6. Kestävä materiaali

7. Venttiili

Krusman tankkisuihkut

Eristetyllä tankilla varustetut Krusman hätäsuihkut varmistavat turvallisuuden kaikissa olosuhteissa myös ilman juoksevaa vettä. Tankkisuihkuja löytyy myös helposti siirrettävinä versioina ja jopa vetokoukun perään löytyy tankkisuihku joka takaa direktiivien mukaisen suihkuajan ja veden lämpötilan. Tutustu ja kysy lisää laajasta mallistosta.

Lue lisää