Mikä tuote sopii parhaiten sinun kohteeseesi?

Ota yhteyttä

Asennus

Hätä-ja silmäsuihkun asennuksessa huomioitavaa:

Silmä- tai hätäsuihku on tehokas turvaväline joka mahdollisimman nopeasti pysäyttää kemiallisen reaktion joka uhkaa vaurioittaa silmiä tai kehoa. Jotta silmä- ja hätäsuihku täyttää tehtävänsä, sen pitää täyttää tietyt toimintavaatimukset:

1. Oikea sijoitus

Jokainen sekunti on kallisarvoinen. Suihkun on oltava vaara-alueen lähellä ja olla ulotettavissa muutamassa sekunnissa.

2. Vesimäärä

Vedenvirtaus ja huuhtelun aika ovat ratkaisevia tekijöitä siihen kuinka hyvin kemikaalit poistuvat tai palovamma viilentyy. Krusmanin suihkut täyttävät kaikki kansainväliset standardit mutta tarvittaessa voimme myös räätälöidä tarpeisiin sopivan suihkun. Huuhtelun täytyy jatkua 15-30 minuuttia, joskus pidempäänkin. Lue lisää suunnitteluohjeet osiosta.

3. Lämpötilasäädetty vesi

Silmä- ja hätäsuihkuissa käytetään yleisesti lämpötila säädeltyä vettä, lämpötila 20-30°C. . Viileähkö vesi hidastaa kemiallisia reaktioita ja lieventää huomattavasti palovammojen seurauksia. Hypotermian estäminen tulee aina huomioida. Yhdistelmäsuihkussa sekä silmähuuhtelua että hätäsuihkua tulee pystyä käyttämään samaan aikaan. Lue lisää suunnitteluohjeet osiosta.

4. Turvallisuus paineenlaskun sattuessa

Kun on kyse suurista vesimassoista, paineenlasku vesijohtoverkostossa voi aiheuttaa vakavia seurauksia. Tämän takia suihkut automaattisella paine- ja virtaussäädöllä ovat välttämättömiä. Kaikissa Krusman suihkuissa on automaattinen paine-ja virtaussäätö.

5. Alennettu paine

Erityisesti silmäsuihkuissa on tärkeää, että vesisuihkut eivät ole niin kovia, että ne voivat vahingoittaa silmiä. Suihkun pitää olla paksu ja pehmeä, ei ohut ja terävä. Vesipilarin ei pidä olla yli 250 mm korkea.

6. Kestävä materiaali

Hätäsuihkun pitää aina toimia. Suihkujen ympäristöissä on usein korroosiota aiheuttavia tekijöitä. Tarkista, että materiaali kestää ympäristön. Kun silmä- ja kasvosuihku asennetaan ulos, sen pitää olla eristetty, jotta se kestää pakkasen.

7. Venttiili

Parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi venttiili ei saa olla itsestäänsulkeutuva ja sen täytyy olla rakennettu siten, että aktivoituneena molemmat kädet voivat olla vapaina silmäluomien aukipitämiseksi. Suihkun käytöstä tulee saada tieto automaatiojärjestelmään, joko venttiilin asentoon perustuva tai virtaukseen perustuva. Lue lisää suunnitteluohjeet osiosta.

https://www.youtube.com/watch?v=cYA0SmwzaNc

»

Asennus

1. Oikea sijoitus

2. Vesimäärä

3. Lämpötilasäädetty vesi

4. Turvallisuus paineenlaskun sattuessa

5. Alennettu paine

6. Kestävä materiaali

7. Venttiili

Krusman tankkisuihkut

Eristetyllä tankilla varustetut Krusman hätäsuihkut varmistavat turvallisuuden kaikissa olosuhteissa myös ilman juoksevaa vettä. Tankkisuihkuja löytyy myös helposti siirrettävinä versioina ja jopa vetokoukun perään löytyy tankkisuihku joka takaa direktiivien mukaisen suihkuajan ja veden lämpötilan. Tutustu ja kysy lisää laajasta mallistosta.

Lue lisää